Värväämö on rakentajien värväystoimisto

Värväämö Oy palvelee työntekijöitä ja yrityksiä työnvälityksessä ja pitkäaikaisessa työllistymisessä. Pyrimme aktiivisesti muuttamaan henkilöstöpalvelualan käytäntöjä niin, että ne vastaisivat tätä päivää – avoimesti paras, mitä sitä peittelemään.

Värväämön tarina sai alkunsa vuoden 2015 alkupuolella. Tarinoiden syntymiseen liittyy aina oleellisesti jokin syy. Meidän kohdalla suurin syy oman liiketoiminnan käynnistämiseen oli se, että muutaman hengen vanha työporukka oli kyllästynyt alalla vallitsevaan tapaan toimia. Käytännöt olivat mielestämme vanhentuneita, eivätkä huomioineet riittävästi työntekijöiden hyvinvointia ja asiakassuhteiden tärkeyttä. Muutosta oli kyllä huudettu, mutta mitään ei tuntunut tapahtuvan. Aika ajoin mieleen palasi ajatus, että näin ei ollut hyvä tehdä, vaikka näin oli aina tehty. Lopulta mielekkyys työntekemisestä katosi. Oli aika uudistaa ja tehdä asioita omalla tavalla.

Olemme alusta asti tuoneet vahvasti esille meille tärkeitä arvoja. Rehellisyys, läpinäkyvyys, toisten huomioiminen, tasavertainen kohtelu, asioihin osallistaminen, nöyryys, auttamishalukkuus, asiakaspalveluhenkisyys, lupausten lunastaminen.

Uskon, että jokainen ihminen pohjimmiltaan arvostaa samoja asioita. Tuntuu, että vanhat arvot ovat jääneet useilla meistä kiireen jalkoihin, bittiavaruuteen.

Arvostamme todella paljon työntekijöitämme. Toimimme alalla, joka on perinteisesti ”ei niin ihmisläheinen”. Haluamme näyttää omille työntekijöillemme, että he ovat meille tärkeitä ja heidän työtänsä arvostetaan. Työn ulkopuolella haluamme olla edistämässä työhyvinvointia kannustamalla työntekijöitämme erilaisilla aktiviteeteilla.

Olemme onnistuneet luomaan henkilöstöpalvelu-alalle työpaikan, joka tuntuu vuokratyössä työskentelevistä oikealta työpaikalta. Työntekijämme kokevat, että täällä heitä arvostetaan ja otetaan huomioon. Siitä olemme ylpeitä ja haluamme myös jatkossa toimia työntekijälähtöisesti, työntekijöitämme kunnioittaen. Ymmärrämme, että ilman työntekijöitämme ei olisi myöskään Värväämöä.

Olemme tottuneet työskentelemään asiakkaidemme kanssa niin, että meidän lupauksiamme ei tarvitse epäillä. Meidän yrityskulttuurimme on rakennettu vahvojen perusarvojen pohjalle ja se on asiakkaidemme mielestä näkynyt myös ulospäin. Pidämme sen, mitä lupaamme. Hyvä perustus ei halkeile ja sen päälle on helppo rakentaa pysyvää.

Olemme nähneet lyhyen historiamme aikana sen, mitä tapahtuu, kun asioita tehdään hyvillä mielin ja ihmistä kunnioittaen. Toimintatapamme on näyttänyt miellyttävän niin työntekijöitä kuin asiakkaitammekin. He ovat mahdollistaneet yrityksemme toiminnan ja kasvun.

Rakastamme uudistamista ja vanhojen käytäntöjen kyseenalaistamista. Nautimme siitä, kun voimme olla auttamassa ihmisiä työllistymään ja asiakkaitamme menestymään.

On meille kunnia-asia, että haluamme toimia myös tulevina vuosina samoja arvoja noudattaen, työntekijöitämme kunnioittaen ja asiakkaitamme palvellen. On ollut erittäin mieluisaa olla mukana rakentamassa työntekijöillemme parempia kokemuksia työnteosta, ja syvempää yhteistyötä kumppaniemme kanssa.

Tervetuloa rakentamaan meidän kanssamme parempaa tulevaisuutta henkilöstöpalvelualalla, toivottavasti viihdytte!

 

Kiittäen ja kumartaen,

Joonas Palosaari, toimitusjohtaja

varvaamo-logo-120

RAKENTAJIEN VÄRVÄYSTOIMISTO