Mobiililla paras, mitä sitä ihmettelemään.

Työnantaja! Tervetuloa tutustumaan helppoon ja hyödylliseen Värväämö-mobiiliin.

Mobiilissa hyväksyt ja seuraat kätevästi työntekijöidemme työtunteja. Näet tilaushistorian ja valitset helposti heti vapaana olevia työntekijöitä sekä hallitset helposti omia työmaitasi. Mobiilissa on esillä kuvalliset profiilit työntekijöistämme. Voit seurata myös muita yrityksenne tilaajan työmaita ja työntekijöiden palautteita.
Suositukset-välilehdeltä näet heti vapaat työntekijämme. Näin autamme jo tuttuja työntekijöitämme työllistymään nopeammin, kun tiedämme heidän reaaliaikaisen työllisyystilanteensa.

Värväämö-mobiilia käyttää työmailla tällä hetkellä jo yli 200 asiakasta päivittäin. Mobiilia kehitetään jatkuvasti yhteistyössä työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Tervetuloa mukaan!

Tilaa käyttäjätunnus ja tule tutustumaan jo toimivaan palveluun!

Työntekijä! Tutustu uudenlaiseen tapaan työllistyä nopeasti, rehellisesti ja tehokkaasti.

Värväämön Työntekijä-mobiililla on päivittäin useita satoja käyttäjiä. Mobiilissa on helppoa ja kätevää kirjata työtunnit. Tekemäsi työtunnit ja työmaasi jäävät talteen omaan profiiliisi, josta voit jälkikäteen seurata tekemiäsi työsuorituksia.

Mobiili toimii niin tietokoneella, läppärillä kuin puhelimellakin ja sitä kehitetään taukoamatta. Tervetuloa mukaan nauttimaan täysin erilaisesta ja helposta tavasta tehdä töitä nykyaikaisilla vehkeillä mutta wanhalla uurastuksella.

Soita ja sovi työhaastattelijan kanssa rupatteluhetki ja tule itse kokemaan rento ilmapiirimme.

Helsinki

Oulu

Tampere

varvaamo-logo-120

RAKENTAJIEN VÄRVÄYSTOIMISTO