AVOIMET TYÖPAIKAT

Tutustu työntekijän etuihin,
tule meille töihin.

VAPAAT TYÖNTEKIJÄT

Tutustu vapaina oleviin
Värväämöläisiin.

TERVETULOA VÄRVÄÄMÖÖN

Värväämö on rakentajien uudenlainen työnvälitystoimisto. Teemme henkilöstön vuokrausta ja suorarekrytointeja pääasiassa Uudellamaalla ja Oulun seudulla. Kauttamme saat osaajia rakennusalan kaikkiin ammattiryhmiin.

MIKÄ ON VÄRVÄÄMÖ?

Toimintatapamme poikkeaa monella tavalla alalla totutusta. Olemme ylpeitä työntekijöistämme ja työstä, jota he tekevät. Nettisivuillamme on nähtävissä kaikkien vapaana olevien Värväämö-taitotasoon yltävien työntekijöidemme tiedot. Lähtökohtamme on huolehtia ja arvostaa jokaista työntekijää yksilöinä ja ryhmässä. Aina, kun 40 tuntia töitä täyttyy, Värväämö tarjoaa jokaiselle työntekijälle ilmaisen lounaan (lounasseteli) ja järjestämme kaikille työntekijöille kahden viikon välein liikunta-aktiviteetteja.

AHKERA ON PALKKANSA ANSAINNUT.

Maksamme jokaiselle työntekijälle vähintään TES:n mukaista palkkaa, sisältäen TES:n mukaiset korvaukset sekä kohtuullisen työkalukorvauksen omien työkalujen käytöstä. Vuosilomat kertyvät normaalisti ja maksetaan työntekijöille lain mukaisesti. Luonnollisesti annamme työntekijöillemme uudet työvaatteet työn alkaessa ja lisäksi pidämme yllä toimivaa työmaahuoltoa. Kaikki verot ja lakisääteiset maksut hoidetaan asianmukaisesti, lisäksi tarjoamme työterveyshuollon kaikille Värväämöläisille.

TYYTYVÄISYYS SYNTYY AVOIMUUDESTA.

Laskutamme asiakkaita työhön käytetyn ajan mukaisesti. Haluamme olla tukemassa työntekijöitämme uusiin haasteisiin. Meillä ei ole karensseja tai siirtomaksuja, vuokrasuhteen kestettyä 4 kk ajan; työntekijä voi vapaasti siirtyä tilaajan kirjoille, mikäli tilaaja ja työntekijä molemmat niin haluavat.

Siksi mottomme on:

Avoimesti paras – mitä sitä peittelemään.